BMW i8

BMW va fabrica viitorul iNEXT în fabrica de la Dingolfing

BMW Vision Next 100
BMW a anunțat faptul că va asambla viitorul model electric iNEXT în fabrica de la Dingolfing, constructorul bavarez dorind în acest fel să-și reafirme aprecierea față de angajații din Germania. Prefigurat anul trecut de spectaculosul concept VISION NEXT 100, BMW iNEXT va intra în producția de serie în anul 2021.

Clienții BMW i vor putea vizualiza virtual modelele i3 și i8, cu ajutorul tehnologiei Tango

BMW i Visualiser - Tango
BMW i s-a aliat cu Google pentru a oferi clienților săi posibilitatea explorării mașinilor prin intermediul realității augmentate. "Intermediarele" experiențelor 3D de care vor beneficia clienții sunt aplicația BMW i Visualiser și tehnologia Tango, dezvoltată de gigantul american Google, acestea permițând accesul virtual la bordul modelelor i3 și i8, dar și o vizualizare într-un mod cât se poate de apropiat de cel real a formelor caroseriei exterioare.

Vector Luna BMW i Limited Edition - un ceas ce evocă portofoliul diviziei BMW i

Vector Luna BMW i Limited Edition
BMW România și Vector Watch au lansat aseară ceasul Vector Luna BMW i Limited Edition, model ce evocă gama automobilelor electrice dezvoltate de constructorul bavarez. Urmând a fi fabricat în doar 150 de exemplare, ceasul produs de compania românească costă 2.400 de RON.

BMW a confirmat oficial un nou model "i" - iNEXT. Acesta va fi lansat în 2020

BMW 740le xDrive iPerformance
BMW a confirmat astăzi oficial lansarea unui nou model "i". Programat pentru începutul deceniului următor, noul model se va numi BMW iNEXT și va constitui vârful de gamă BMW i, atât din punctul de vedere al dimensiunilor, cât mai ale al tehnologiilor pe care le va utiliza. Anunțul vine la aniversarea a trei ani de la lansarea lui BMW i3.

BMW i3 și i8 Garage Italia CrossFade - două concepte "cum n-a văzut Parisul"

BMW i3 și BMW i8 Garage Italia CrossFade
Alături de conceptul X2, standurile BMW de la Salonul Auto de la Paris au mai găzduit prezentarea a două modele cel puțin interesante - BMW i3 și BMW i8 Garage Italia CrossFade, automobile aflate în stadiul de concept și care ne duc în lumea "artificiilor" artistice gândite de italienii de la Garage Italia Customs.

BMW i8 Futurism Edition - un model unicat creat de Garage Italia Customs

BMW i8 "Futurism Edition"
Pentru a sărbători jumătate de secol de prezență BMW în Italia, Garage Italia Customs și reprezentanța oficială a firmei bavareze în peninsulă au creat un model cu totul și cu totul special - BMW i8 "Futurism Edition". Ediția specială are reprodusă pe caroserie lucrarea "Lampada ad Arco", de Giacomo Balla, pictor şi poet asimilat mişcării futuriste.

Vânzările BMW i3 și i8 au scăzut cu 23% în primul trimestru din 2016

Vanzarile BMW i3 si i8 in 2016
Vânzările diviziei i de la BMW au întregistrat în primul trimestru din 2016 cele mai scăzute valori de când i3 și i8 se află pe piață, constructorul german livrând clienților din întreaga lume 5.100 de unități, cu 23% mai puține față de aceeași perioadă din 2015. Una dintre cauzele scăderilor ar fi, conform CEO-ului Harald Krueger, așteptarea din partea clienților germani pentru ca guvernul federal să demareze programul de stimulare a cumpărării de mașini electrice sau plug-in hybrid. Acesta a fost anunțat săptămâna trecută și prevede sume cuprinse între 3.000 și 4.000 de euro bonus pentru cei care cumpără o mașină nouă din segmentul specificat mai sus.

VIDEO - BMW i8 vs BMW M4 Coupe

Liniuta BMW i8 vs BMW M4 Coupe
Duel fratricid între două dintre cele mai "hot" modele BMW - noul M4 Coupe și i8. Britanicii de la Top Gear au vrut să vadă dacă un hibrid 4x4 propulsat de un motor în trei cilindri și o unitate electrică poate face față unui 3.0 biturbo ce-și furnizează cuplul motor spre roțile spate. Să vedem cine trece primul linia de sosire.

BMW a dat startul comercializării modelelor i3 și i8 în România

Noile BMW i3 si i8 - preturi Romania
Începând cu 16 noiembrie 2015 România a devenit cea de-a 50-a piață la nivel mondial unde se comercializează noile BMW i3 și BMW i8. Astfel, noul BMW i3 poate fi comandat cu un preț de pornire de 29.700 euro fără TVA şi fără a lua în calcul prima oferită de stat pentru automobilele electrice, în timp ce BMW i8 este oferit începând de la 111500 Euro. Suplimentar, este disponibil şi un model BMW i3 echipat cu un sistem range extender, bazat pe un motor de 2 cilindri, care poate fi achiziţionat începând de la 34500 Euro fără TVA.

BMW celebrează Anul Luminii cu farurile laser ale noilor i8 şi Seria 7

BMW i8 - faruri laser
În parteneriat cu Deutsches Museum din München, BMW aniversează Anul Internaţional al Luminii UNESCO şi marchează dezvoltările inovatoare în domeniu cu un exponat special. Este vorba de noul BMW i8, primul automobil din lume care poate fi echipat cu faruri Laser, alături de un model care explică funcţionarea acestor tehnologii. Acesta va fi expus până în luna septembrie în cadrul Centrului de Transporturi al muzeului.

Sistemul ce propulsează BMW i8 a fost desemnat Motorul Anului 2015

Sistemul de propulsie al noului BMW i8, compus din motorul pe benzină în trei cilindri, de 1.5 litri şi un motor electric din a fost desemnat Motorul Internaţional al Anului 2015. Acesta a adunat 274 de puncte din partea juriului şi a devansat pe podium EcoBoost-ul de 1.0 litru produs de Ford (267 puncte) şi motorul 1.2 turbo pe benzină produs de Peugeot/Citroen (222 puncte).

Sistemul BMW i fost recompensat cu distincţia "GreenTec Award 2015"

BMW i - GreenTec Award 2015
BMW a câştigat premiul "GreenTec Award 2015" drept recunoaştere pentru sistemul de navigaţie BMW i, prezent la bordul modelelor i3 şi i8. Sistemul foloseşte o conexiune complexă cu reţeau de transport în comun pentru a furniza alternative intermodale în parcurgerea traseelor din oraş.

Aplicaţia BMW i Remote va putea fi instalată şi pe noul Apple Watch

BMW i Remote - Apple Watch
Aplicaţia BMW i Remote va putea fi instalată şi pe noul Apple Watch, model ce va fi lansat în magazine chiar în această lună. BMW confirmă astfel statul de  "specialist" al industriei uto atunci când vine vorba de conectivitatea mobilă, prin suita de tehnologii BMW ConnectedDrive. BMW i Remote este folosită pentru a controla şi verifica funcţiile de la bordul modelelor electrice i3 şi i8.

BMW va lansa un nou model electric, după anul 2020

BMW i8
BMW ia în serios producerea unui nou model electric din familia i, la ora actuală proiectul aflându-se în faza iniţială de cercetare a pieţei. Încă nu se cunoaşte clasa în care va fi încadrat noul BMW i, maşina de serie fiind planificată a fi lansată după anul 2020.

BMW a lansat programul "i Pure Impulse Experience"

BMW i Pure Impulse Experience
În data de 6 februarie, la uzina BMW din Leipzig, BMW Group a lansat, în premieră mondială, un program pentru dialog extins cu clienţii. Programul BMW i Pure Impulse Experience oferă clienţilor de BMW i8 acces exclusiv la personalităţi vizionare, precum şi la experienţe culturale şi de călătorie care reflectă caracterul de avangardă al brandului BMW i.

BMW i8 a câştigat Top Gear Car of the Year

BMW i8 - Top Gear Car of the Year 2014
BMW i8 a fost desemnat "Maşina Anului 2014" la nivel mondial de către revista Top Gear. Automobilul sport plug-in hybrid a învins o serie de competitori redutabili ai altor constructori premium şi de lux în drumul spre marele premiu.

BMW a lansat i Wallbox Pro - noul punct de încărcare pentru automobile electrice şi hibrid plug-in

BMW i Wallbox Pro
Viteză mai mare de încărcare, design specific BMW i, control prin touchscreen - BMW i Wallbox Pro poate folosi electricitate pentru uz casnic şi este compatibil cu platformele smart home - disponibil ca accesoriu original BMW i, împreună cu serviciul de instalare.
Subscribe to RSS - BMW i8