Știri

Renault ZOE a primit o versiune de motorizare mai puternică - R110

Fotocredit: 

Renault
Renault ZOE R110
Renault ZOE a primit un motor ce oferă o și mai multă putere, micul automobil electric fiind capabil să ruleze în noua configurație până la 300 de km cu un "plin" de baterie, conform noilor standarde WLTP.
 
Noua unitate de propulsie, recunoscută sub codul R110, pune la dispoziția șoferului 80 de kW (circa 107 CP), valoare cu 16 CP mai mare decât cea oferită de versiunea R90. Cuplul motor de 225 Nm îi permite noului ZOE să spinteze de la 80 la 120 de km/h cu două secunde mai rapid decât R90.
 
Tot astăzi francezii au anunțat un upgrade pentru sistemul de infotainment R-Link, acesta fiind de-acum compatibil cu Android Auto - soluție ce va permite utilizarea direct pe ecranul central a unor aplicații precum Waze, Deezer sau Spotify.
 
Configuratorul lui ZOE va mai cuprinde și o nouă  nuanță de vopsea pentru exterior - Blueberry Purple, culoarea fiind asortată și la interior grație unor elemente vopsite în vișiniu.
 
Noul Renault ZOE R110 va putea fi comandat începând de luna viitoare în Franța, urmând ca lista țărilor din Europa în care va fi disponibil să crească treptat anul acesta.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: