Știri

Primele imagini oficiale cu interiorul noului McLaren P1

McLaren P1 - interior
 
Acestea sunt primele fotografii oficiale cu interiorul noului McLaren P1. 
 
Totul are ca inspiraţie lumea curselor auto, consola centrală fiind îndreptată spre şofer. Pe ea găsim butoanele pentru comenzile cutiei de viteze, reglarea suspensiei sau pentru setarea sistemului de tracţiune, alături de clasicele comenzi pentru climatizare. Partea de multimedia este lăsată în seama unui touchscreen aşezat vertical, la fel ca la modelul 12C.
 
 
Instrumentarul de bord este unul digital, afişând toate informaţiile necesare celui care se află la volan. Funcţie de modul ales pentru setările maşinii - Standard sau Race - se schimbă şi afişajul acestuia, apropiindu-se foarte mult de cel de Formula 1 atunci când şoferul doreşte distracţie maximă pe un circuit.
 
McLaren P1 - display ceasuri bord
 
Multe din suprafeţele interioare lasă să se întrevadă elementele caroseriei construită din carbon, acest lucru contribuind pe de o parte la crearea unui aspect tipic sportiv, dar în acelaşi timp ajutând la economia de kilograme care este esenţială la un asemenea tip de super-maşină.
 
Scaunele sunt, evident, speciale, fiecare cântărind doar 10.5 kg, se pot regla înainte-înapoi, dar sunt fixe în privinţa unghiului spătarului - unul de 28 de grade faţă de verticală. Pentru cei care doresc să poarte cască atunci când conduc scaunul şoferului se poate regla mai pe spate, la 32 de grade.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: