Știri

Peugeot 508 First Edition - o ediție specială limitată la doar 1.000 de exemplare

Fotocredit: 

Peugeot
Peugeot 508 First Edition
Peugeot a dat deja startul vânzărilor pentru noul 508 prin intermediul ediției speciale de lansare First Edition. Urmând a fi produs în doar 1.000 de exemplare, noul Peugeot 508 First Edition este disponibil pentru precomandă în 12 țări din Europa (din păcate România nu se află pe listă).
 
Ediția limitată Peugeot 508 First Edition are la bază nivelul de echipare GT și este propusă în doar două nuanțe de culoare - Dark Blue și Ultimate Red. Exteriorul modelului special se distinge prin grila radiatorului a cărei textură combină cromul și neagrul lucios și prin jantele din aliaj pe 19 inch cu design Augusta. farurile full LED fac la rândul lor parte din oferta First Edition.
 
La interior oferta 508 First Edition include elemente decorative din lemn zebrano și tapițerie din piele neagră și Alcantara cusute cu ață arămie. Peugeot i-Cockpit propune un volan îmbrăcat în piele perforată și ecranul tactil de 10 inch, atmosfera sportivă fiind completată de plafonul negru, pedalierul din aluminiu sau pragurile din același material inscripționate "First Edition".
 
Sistemul audio FOCAL Hi-Fi este la rândul său dotare standard, pune la dispoziție 10 difuzoare și vine completat de o pereche de căști wireless desenate de Peugeot Design Lab.
 
Oferta de motorizări cuprinde în cazul noului 508 First Edition versiunile 1.6 PureTech de 225 de CP și 2.0 BlueHDi de 180 de CP, ambele fiind cuplate la noua cutie de viteze automată EAT8.
 
Cei ce doresc să rezerve unul dintre exemplarele 508 First Edition o vor putea face doar on-line, prețul ediției pornind de la puțin peste 48.000 de EURO, în Franța.
 
Pentru a vă face o idee asupra ofertei complete pentru noul peugeot 508 First Edition, puteti accesa configuratorul din Franța AICI.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: