Știri

Noul Suzuki Jimny apare în primele imagini pe internet

Fotocredit: 

---
Suzuki Jimny 2018
Suzuki pregătește lansarea unei noi generații a legendarului Jimny, iar primele imagini surprinse în timpul unei ședințe de prezentare din interiorul companiei ne înfățișează un SUV ce păstrează caracterul "dur" al predecesorului său, grație simplității designului și utilizării în continuare a soluțiilor ce avatajează evoluția în teren accidentat.
 
Japonezii au ales astfel să păstreze imaginea părții frontale dominată de cele două faruri rotunde găzduite de grila dreptunghiulară a radiatorului, silueta generală a noului Jimny fiind generată în continuare de liniile drepte ce se intersectează în cele mai multe situații la un unghi de 90 de grade.
 
Barele față/spate mizează pe eficiență și simplitate, în timp ce bosajele roților și pragurile laterale sunt protejate d eun plastic negru, capabil să reziste cu succes încercărilor la care va fi supus micul SUV.
 
Interiorul păstrează la rândul său atmosfera vechilor generații, plusând însă cu elemente moderne preluate de la noile Vitara sau Ignis. Se remarcă fără doar și poate ecranul tactil al sistemului de infotainment.
 
Noul Suzuki Jimny va beneficia de soluțiile tehnice AllGrip Pro atunci când vine vorba de sistemul de tracțiune, sub capotă urmând a primi, după toate propbabilitățile, noul motor BoosterJet de 1.0 litru.
 
Sunt șanse mari ca noul Jimny să fie prezentat în premieră mondială cu ocazia ediției din acest an a Salonului Auto de la Tokyo. Acesta își va deschide porțile pe 27 octombrie.
 
Sursa: Carscoops

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: