Știri

Noua Toyota Auris Touring Sports - primele imagini oficiale

Auris Touring Sports
 
Toyota a dat azi publicităţii primele fotografii oficiale ale noii Auris Touring Sports. Prezentată în premieră anul trecut la Paris, maşina prin care japonezii vor să-şi facă simţită din nou prezenţa pe piaţa break-urilor compacte din Europa va fi lansată oficial în martie, la Salonul Auto de la Geneva.
 
La nivelul design-ului exterior, la partea frontală nu sunt mari diferenţe faţă de varianta în cinci uşi, spatele adoptând nişte stopuri de mari dimensiuni, în noua linie adoptată de Toyota în ultimul timp.
 
Auris Touring Sports este mai lungă decât sora în varianta hatchback, având un ampatament cu aproape 29 de cm mai lung, lucru ce face ca spaţiul pentru pasageri să fie mai generos. Aceiaşi pasageri vor putea să-şi depoziteze bagajele într-un portbagaj de 530 de litri.
 
Motorizările sunt şi ele împrumutate de la actuala Auris hatchback - cumpărătorii putând opta pentru două motoare pe benzină de 1.33 sau 1.6 litri sau două turbo-diesel-uri de 1.4 sau 2.0 litri.
 
Va fi oferită şi opţiunea unui duo hibrid sub capotă, materializată printr-un motor pe benzină de 1.8 litri VVT-i şi un propulsor electric, ambele producând o putere de 136 de CP.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: