Știri

Kia ne prezintă formele caroseriei noului GT, cel mai rapid model din istoria mărcii coreene

Fotocredit: 

Kia
Kia GT - The Curve Ahead, ep. III
Kia a publicat cel de-al treilea episod al seriei de teasere create sub sloganul "The Curve Ahead" și care prefigurează noul sedan sport GT, cel mai rapid model de serie construit vreodată de coreeni.
 
Filmul ne prezintă liniile caroseriei exterioare a noului model, fiind remarcate, fugitiv, profilul asemănător cu ceea ce vedem la BMW Seria 4 Gran Coupe sau la Audi A5 Sportback, grilele de aerisire plasate pe capotă sau evacuarea dublă. Imaginea sedanului GT este completată de jantele cu diametrul de 20 de inch, dar și de blocurile optice ce folosesc din plin tehnologiile LED.
 
Din teaserele precedente am aflat că noul model va putea accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 5.1 secunde, fiind capabil să atingă o viteză maximă apropiată de pragul de 250 de km/h.
 
Performanțele dinamice se vor datora în mare parte propulsorului V6 turbo capabil să dezvolte peste 350 de CP, acesta livrându-și cuplul motor la toate cele patru roți prin intermediul unei cutii de viteze manuale, cu șase rapoarte sau a uneia automate, cu opt trepte.
 
Toate detaliile legate de noua Kia GT vor fi însă dezvăluite pe 8 ianuarie 2017, atunci când aceasta va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Detroit.
 
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: