Știri

Cea de-a treia generație Porsche Cayenne va fi dezvăluită pe 29 august

Fotocredit: 

Porsche
Porsche Cayenne 2018 - teste
Noua generație Porsche Cayenne va fi dezvăluită pe 29 august, anunțul oficial fiind însoțit de povestea testelor din proiectul de dezvoltare care au acoperit nu mai puțin de 4.4 milioane de km în cam toate condițiile de climă posibile de-a lungul globului.
 
Aflăm astfel că noul Cayenne a înfruntat temperaturi de peste 50 de grade Celsius în deșerturile din Dubai sau din Death Valley, a "dârdâit" la -45 de grade Celsius pe izolatele drumuri din Alaska sau a respirat aerul umed și poluat din marile metropole chineze.
 
Nici circuite celebre precum Hockenheim sau Nurburgring nu au lipsit din agenda programului de testare al noului Porsche Cayenne, SUV-ul gândit la Stuttgart fiind încercat și pe rapida pistă de 12.6 km de la Nardo, localitate din Italia unde germanii dețin unul dintre cele mai complexe centre de testare și dezvoltare.
 
 
Pe 29 august vom vedea cu siguranță un Cayenne aliniat la cele mai recente tendințe de design promovate de Porsche și al cărui interior va oferi cam aceleași soluții tehologice și de ergonomie consacrate de noua generație Panamera.
 
Gama de motorizări va cuprinde unități pe benzină V6 și V8, dar și versiunea plug-in hybrid Cayenne S E-Hybrid. Motorizările diesel se vor lăsa pentru îneput așteptate, actualul context clădit pe scandalul Dieselgate punând fără doar și poate Porsche într-o situație cel puțin delicată, dat fiind faptul că actualul Cayenne Diesel este interzis de la comercializare în Germania. Elveția are de asemenea în plan același lucru.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: