Știri

Rolls-Royce Wraith - primul teaser oficial

Rolls-Royce Wraith - teaser
 
 
Rolls-Royce a lansat un teaser al noului coupe, botezat Wraith, care va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva din acest an.
 
Primele imagini sosite pe canale oficiale înfăţişează cel mai puternic model produs vreodata de Rolls-Royce.
 
Noul coupe se bazează pe platforma surorii mai mari Rolls-Royce Ghost, fiind însă desenat mult mai agresiv, cu liniile parbrizului si ale plafonului puternic înclinate.
 
Elementele specifice Rolls-Royce rămân însă evidente - cel mai vizibil dintre ele fiind banda de aluminiu mat ce decorează geamurile laterale.
 
Oficialii Rolls-Royce s-au limitat să ataşeze la imaginile teaser doar câteva cuvinte: "Silueta graţioasă arată expresia unei maşini îndrăzneţe şi moderne. Liniile fluide fac aluzie la promisiunea celui mai puternic şi dinamic Rolls-Royce din istorie şi subliniază, în acelaşi timp, elemente de design ce se regăsesc la toate generaţiile Rolls-Royce".
 
Ce se mai poate observa la noul model sunt uşile care se deschid invers, întocmai ca la Phantom Coupe. Faţă de modelul Ghost aripile faţă vin cu un nou design iar exteriorul vine vopsit în două tonuri de culoare - acoperişul şi capota având o nuanţă mai deschisă faţă de restul caroseriei.
 

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: