Știri

Noul Volvo XC40 va surprinde prin posibilitățile îndrăznețe de personalizare

Fotocredit: 

Volvo
Volvo XC40 - materiale interior
 
Peste puțin timp Volvo va dezvălui noul XC40, motiv pentru care suedezii ne țin trează atenția cu primele informații legate de posibilitățile de configurare ale interiorului noului SUV. 
 
Astfel, XC40 a permis designerilor Volvo să pună în practică, fără rețineri, cele mai îndrăznețe idei legate de estetică - lucru ce se va vedea fără doar și poate atât în liniile abordate în habitaclu, dar și în numărul impresionant de posibilități de personalizare ce vor fi disponibile în configurator.
 
"Ne dorim ca noul XC40 să fie un membru distinctiv, creativ și proaspăt în portofoliul de modele Volvo, lucru ce va permite șoferilor să-și arate personalitatea în trafic. Aceștia sunt cu siguranță intersați de modă, design și cultură și locuiesc cel mai probabil în oraș. Evident că-și doresc o mașină care să le reflecte personalitatea, iar XC40 este acea mașină", a declarat Thomas Ingenlath, designer Volvo și viitor șef al diviziei sportive Polestar.
 
 
Urmând a concura într-un segment unde va fi așteptat de nume grele precum BMW X1, Mercedes-Benz GLA sau Audi Q3, noul Volvo XC40 vrea să puncteze prin combinațiile inedite de materiale, culori și texturi în care interiorul său poate fi configurat, atmosfera generală completând evident liniile estetice ale caroseriei.
 
Strategia Volvo în acest sens va inpune direcționarea nivelului de echipare Momentum spre combinații de culori mai mult decât îndrăznețe, în timp ce versiunile R-Design și Inscription vor reflecta o imagine mai dinamică și mai premium.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: