Știri

Legendarul Porsche 911 a ajuns la exemplarul cu numărul 1.000.000

Fotocredit: 

Porsche
Porsche 911 - 1.000.000
Porsche a produs astăzi exemplarul 911 cu numărul 1.000.000, importanta piatră de hotar fiind atinsă la 54 de ani distanță de la nașterea unuia dintre cele mai legendare automobile din lume.
 
Modelul ieșit astăzi de pe liniile de asamblare ale fabricii din Zuffenhausen, un 911 Carrera S, a fost vopsit în verde Irish - culoare ce ne aduce aminte imediat de modelul original produs în 1963. Nu numai culoarea face o punte de legătură în timp către "bunicul" 911, ci și o sumedenie de alte accesorii și elemente reinterpretate în note moderne.
 
 
Familia 911 este fără doar și poate cel mai important exponent al gamei de modele Porsche din întreaga istorie a companiei germane, fiind de fiecare dată în centrul atenției prin diferitele sale generații atât pe șosele, dar și pe circuite sau la întâlnirile colecționarilor pasionați.
 
Numai în 2016 au fost livrate clienților din întreaga lume peste 32.000 de unități Porsche 911, modelele de nouă generație având misiunea de a duce mai departe faima și, de ce nu, fiabilitatea sportivei gândite la Stuttgart. Astfel, statisticile spun că peste 70% din toate modelele 911 vândute de-a lungul timpului încă mai circulă pe șoselele lumii.
 
Modelul aniversar nu va fi vândut, acesta urmând a intra în colecția Muzeului Porsche. Înainte de asta însă, va fi expus în cadrul unor evenimente speciale ce vor avea loc în întreaga lume.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: