Știri

Jaguar Land Rover își extinde suita de soluții de conectivitate pentru platforma Android

Fotocredit: 

Jaguar Land Rover
Jaguar Land Rover - aplicatie compatibila Android Wear Watch
 
Britanicii de la Jaguar Land Rover au prezentat  cu ocazia Wearable Technology Show 2016 o nouă aplicație compatibilă cu ceasul Android Wear, aplicație ce permite o și mai mare interactivitate de la distanță între mașină și posesorul acesteia. Inițial aplicația era disponibilă doar pe platforma Apple.
 
Astfel, printre noile funcții implementate în aplicație se numără posibilitatea pornirii motorului și ulterior a sistemului de climatizare, verificarea nivelului de combustibil, a locației exacte a mașinii sau posibilitatea deschiderii/închiderii ușilor pentru a facilitat accesul persoanelor aflate lângă mașină, chiar dacă cel care poartă Android Wear Watch nu se află și el în acel loc.
 
Noua aplicație Android face parte dintr-o suită de soluții dezvoltate de JLR sub umbrela Digital and Connected Car Technologies și va fi  compatibilă cu toate automobilele Jaguar sau Land Rover dotate cu sistemele InControl Remote sau InControl Protect.
 
Tot din suita InControl cele mai noi modele produse de britanici pot fi configurate cu sistemul de infotainment InControl Touch Pro, care permite accesarea aplicațiilor favorite din smartphone direct pe ecranul de 10.2 inch situat în planșa de bord.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: