Știri

Jaguar a lansat un nou propulsor Ingenium, de 300 de CP

Fotocredit: 

Jaguar
Jaguar F-PACE - Ingenium 300 CP
 
Britanicii de la Jaguar au anunțat lansarea unui nou propulsor pe benzină din familia Ingenium - unitatea capabilă să livreze 300 de CP urmând a putea fi configurată alături de modelele XE, XF și F-PACE.
 
Cei 300 de CP sunt susținuți de un cuplu motor maxim ce ajunge la 400 Nm, valori suficiente pentru a propulsa SUV-ul F-PACE în doar 6.0 secunde pe sprintul de la 0 la 100 de km/h. Dacă este montattă sub capota sedanurilor XF sau XE, motorul Ingenium de 300 de CP poate susține același sprint în 5.8 și respectiv 5.5 secunde. "Responsabilă" pentru livrarea cuplului la roți este o cutie de viteze automată ZF cu opt rapoarte.
 
Jaguar Ingenium 300 CP
 
Noul propulsor lansat astăzi se alătură astfel versiunilor Ingenium 2.0 de 200 și 250 de CP, oferta Jaguar cuprinzând suplimentar și o unitate diesel de 240 de CP, tot de 2.0 litri.
 
"Continuăm să ne lărgim gama de motoare din familia Ingenium, oferind astfel clienților posibilități de alegere mai vaste. Noul nostru propulsor pe benzină de 300 de CP furnizează performanțe sinonime cu numele Jaguar, oferind în același timp un consum de combustibil mai scăzut grație tehnologiilor de ultimă oră", a declarat pe acest subiect Nick Rogers, Director Executiv la Jaguar.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: