anvelope iarna

UE introduce noi etichete pentru anvelopele de iarnă

UE - noi etichete anvelope iarna 2021

Europa va fi prima regiune din lume care va folosi, începând cu 1 mai, eticheta pentru aderență pe gheață pentru anvelope.

Nokian Tyres a lansat noua gamă de anvelope NOKIAN HAKKAPELIITTA 10

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV

Prezentate în cadrul unui eveniment online, noile anvelope NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 sunt destinate autoturismelor, în timp ce versiunile NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 SUV pot acoperi nevoile posesorilor de vehicule SUV sau crossover.

Conduci un SUV? Asigură-te că alegi anvelope de iarnă performante

Nokia Hakkapeliitta SUV
Anvelopele de calitate sunt durabile și construite pentru o experiență de condus confortabilă și sigură. SUV-urile au nevoie de astfel de anvelope, care să aibă o structură puternică și pereți laterali durabili. 

Anvelopele de iarnă premium Nokian Tyres excelează în orice condiții de drum

Nokian WR Snowproof
Cel mai nou produs din gama de anvelope de iarnă Nokian Tyres pentru sezonul care urmează este Nokian WR Snowproof, care oferă o experiență de condus sigură și confortabilă.

Ce sunt anvelopele de iarna? (P)

Anvelope iarna 2017
Desi inca este vara, iar iarna nu se vede dupa colt, este important de pe acum sa discutam despre anvelopele de iarna care ne vor transporta in siguranta in lunile reci! Dotarea autovehiculului cu un set de anvelope de iarna este un aspect absolut crucial pe care trebuie sa il avem in vedere pentru a rula in siguranta pe parcursul iernii. 

Anvelopele de iarnă - un must have și iarna aceasta! (P)

Iată că iarna începe să se instaleze și faptic, nu numai calendaristic, din ce în ce mai multe zone ale țării fiind expuse probabilității de ninsoare și temperaturi sub zero grade Celsius.  Și cum legea privind obligativitatea echipării automobilelor cu anvelope de iarnă acolo unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă, gheață sau polei este încă în vigoare este cazul ca și cei mai “leneși” dintre șoferi să-și doteze mașinile cu cauciucuri de sezon. În caz contrar, sunt pasibili de amenzi nu foarte blânde, cuprinse între 720 și 1.600 de RON, fiind reținut și certificatul de înmatriculare al automobilului.

Teste realizate asupra anvelopelor de marca

Teste realizate asupra anvelopelor de marca de revista Auto Bild
Inainte ca anvelopele sa ajunga in magazinele de profil, acestea sunt riguros testate de catre inginerii firmelor producatoare  si cu ajutorul specialistilor de la diverse reviste auto si moto din Europa.

Tot ce trebuie să ştiţi despre anvelopele de iarnă

Ninsorile au început să-şi facă apariţia prin mai toată ţara, iar astfel şoferii au obligativitatea să aibă maşinile utilate cu anvelope de iarnă, conform OG 5 2011, care a intrat în vigoare la 1 noiembrie 2011. Cauciucurile de iarnă nu sunt, însă, obligatorii în cazul în care nu se circulă pe drumuri acoperite de zăpadă.

Poliția Capitalei își pregătește mașinile pentru iarnă

Politia Rutiera
Aproximativ 270 de autospeciale vor fi pregătite pentru sezonul rece, iar alte peste 200 de autoturisme ce nu puteau fi utilizate în misiunile curente ca urmare a unor defecţiuni, vor fi reparate şi utilizate în cadrul activităţilor zilnice de menţinere a ordinii şi liniştii publice.
Subscribe to RSS - anvelope iarna