Știri

Kia Picanto primește o versiunea X-Line - gândită să apropie micul model de ideea unui crossover

Fotocredit: 

Kia
Kia Picanto X-Line
Sud-coreenii de la Kia vor prezenta la Frankfurt noul Picanto X-Line, variantă ce vine să apropie prin design și anumite modificări modelul mini de ideea unui crossover urban.
 
Astfel, caroseria lui Picanto X-Line a primit o serie de elemente întâlnite cu precădere în rândul SUV-urilor "light", pe lista acestora numărându-se protecțiile din plastic negru aplicate în părțile inferioare ale barelor, pe praguri și în jurul bosajelor roților și care se continuă sub barele față/spate cu materiale argintii. Câteva tușe de culoare galben-verzui (sau argintii) sunt aplicate la nivelul grilei radiatorului, în jurul farurilor de ceață sau pe rama superioară a elementului argintiu de pe bara spate.
 
Tema de culoare este continuată și la interior, prin mici inserturi aplicate pe mânerele portierelor.
 
Modificările estetice sunt însoțite de creșterea gărzii la sol cu 15 mm (156 de mm în cazul lui Picanto X-Line) și de montarea sub capotă a unui propulsor T-GDI de 1.0 litru, capabil să furnizeze 100 de CP la 4.500 rpm și 172 Nm cuplu motor maxim între 1.500 și 4.000 rpm.
 
Astfel propulsată, noua Kia Picanto X-Line poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 10.1 secunde.
 
Noul Picanto X-Line va ajunge în showroom-urile europene spre sfârșitul anului 2017, urmând a fi oferit cu o garanție de 7 ani sau 150.000 de km.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: