Știri

Iată primele schițe oficiale ale viitoarei generații Kia Picanto

Fotocredit: 

Kia
Kia Picanto 2017
Kia a prezentat primele schițe ce ne înfățișează viitoarea generație Picanto, micul model coreean urmând a fi lansat pe piață chiar anul viitor.
 
Estetic, noua Kia Picanto preia mare parte din elementele cu care ni s-a înfățișat și sora mai mare Rio, în toamna acestui an, ieșind mai ales în evidență grila radiatorului cu o formă specială și farurile de mari dimensiuni ce înglobează cele mai noi tehnologii LED. Partea din spate este dominată de blocurile optice amplasate în marginile hayonului și ce "desenează" spectaculos forma literei C prin intermediul unor elemente optice cu LED.
 
Schițele exteriorului punctează și prin câteva tușe de roșu aplicate grilelor și lateralelor mașinii, designerii Kia dorind să ne ducă imaginația și spre un eventual model mai sportiv dezvoltat pe baza celei de-a treia generații Picanto.
 
La interior, asemănările cu noul Rio continuă, stilul minimalist promovat de Kia aducându-ne oarecum aminte de cele mai noi evoluții ale modelelor Audi.
 
În privința motorizărilor, Picanto va promova unitățile de mic litraj - 1.0 sau 1.2 litri, din cele mai noi generații ale familiilor GDI și T-GDI.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: