Știri

Gama electrică Peugeot, Citroën și DS afișează valori îmbunătățite la nivelul autonomiei

Fotocredit: 

Peugeot/Citroen/DS
Peugeot e-208

Gama electrică Peugeot, Citroën și DS afișează valori îmbunătățite la nivelul autonomiei calculate în conform normelor WLTP, datorită unui set de update-uri tehnologice aplicate modelelor 100% electrice franțuzești.

Astfel, modelele Peugeot e-208 și e-2008 afișează valorile 362 și respectiv 345 de km în dreptul consumului mixt WLTP.

Dincolo de creșterile substanțiale ale autonomiei în ciclul WLTP, există și creșteri semnificative ale utilizării în condiții reale de către clienți, de aproximativ 40 km în traficul urban la temperaturi apropiate de 0°.

Noul Citroën ë-C4 a primit la rândul său un "boost" de autonomie, noua valoare afișată fiind 357 de km.

SUV-ul S3 CROSSBACK E-TENSE a câștigat 7% în dreptul valorii autonomiei, noile cifre corespondente consumului în regim mixt afișând 341 de km.

Această evoluție a avut în vedere utilizarea în condiții reale a modelului DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Pompa de căldură a primit un senzor de umiditate pentru o eficiență sporită. Oferită standard, pompa de căldură permite producerea de căldură prin compresie, pentru a genera aer cald. Rezultatul este un consum redus de energie. Raportul de transmisie a fost, de asemenea, optimizat pentru a îmbunătăți eficiența DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Pneurile noi de 17 inch, clasa A, dezvoltate de Continental contribuie, de asemenea, la câștigul de autonomie în condiții reale de utilizare. Oferite în dimensiunea 215/60 R17 96H, anvelopele Continental EcoContact™ 6 Q introduc un nou compus cu siliciu de înaltă  tehnologie pentru a îmbunătăți rezistența la rulare și a reduce emisiile sonore.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: