Știri

Jaguar Land Rover s-a asociat cu Magna Steyr pentru a produce maşini în Austria

Fotocredit: 

Jaguar Land Rover
 
Jaguar Land Rover a anunţat semnarea unui parteneriat cu Magna Steyr, companie recunoscută pentru parteneriatele sale cu mari constructori auto, pentru asamblarea unor viitoare modele în Austria, la Graz.
 
Decizia de asociere vine în situaţia în care cele trei mari fabrici aparţinând JLR în Marea Britanie - Castle Bromwich, Halewood şi Solihull - au ajuns aproape de limita maximă de producţie. Portofoliul britanicilor conţine la ora actuală zece modele, printre care şi noile Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport, Jaguar XE sau Jaguar F-Type.
 
În ultimii cinci ani, Jaguar Land Rover şi-a dublat vânzările de automobile, până la o valoare de 462.000 de exemplare, numărul de angajaţi fiind şi el dublat (35.000 de oameni în prezent). Investiţiile în fabrici şi în dezvoltarea modelelor noi au însumat în această perioadă peste 10 miliarde de lire sterline.
 
Jaguar Land Rover îşi consolidează prezenţa şi la nivel global, prin deschiderea unei fabrici în China, dar şi prin demararea construcţiei unei uzine în Brazilia.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: