Știri

BMW anunță noutăți interesante în gama sa, pentru vara lui 2018

Fotocredit: 

BMW
BMW - noutati vara 2018
 
BMW a pregătit câteva noutăți intersante în gama sa de modele pentru vara lui 2018, pe lista acestora numărându-se alinierea motorizărilor pe benzină și plug-in hybrid la standardele de emisii Euro 6d-TEMP, noi versiuni de motorizare pentru X3 și X4, sporirea numărului de versiuni Seria 1, Seria 3, Seria 4 și Seria 5 dotate în standard cu o cutie de viteze Steptronic cu 8 trepte, precum și adăugarea pe lista de opționale a noului 530e iPerformance a unui încărcător wireless.
 
De asemenea, BMW Seria 1 va putea fi comandat în ediția specială Metropolitan, în timp ce noul i8 Roadster va putea fi configurat alături de un pachet aerodinamic cu totul nou.
 
Pe lista noutăților legate de noile X3 și X4 se numără versiunea de motorizare X3 M40d (6 cilindri în linie, diesel, 326 de CP și 680 Nm cuplu motor maxim - cea de-a doua astfel de versiune X3 Performance) și noul X4 M30d - model propulsat de un TwinPower Turbo dieseldezvoltă 265 de CP și 620 Nm cuplu motor maxim. Atât pentru X3, cât și pentru X4, cutia Steptronic cu 8 trepte este dotare standard pentru cele două versiuni de motorizare.
 
Aceeași transmisie autoamtă în opt rapoarte va deveni echipare standard alături de modelele BMW 120i, 320i Gran Turismo, 320i xDrive Sedan și xDrive GT, 330i Sedan, Touring și xDrive Sedan. Lista modelelor este completată de 420i și 430i Convertible, 420i xDrive, 430i GT și 440i Coupe și xDrive Coupe. NU în ultimul rând, BMW 520d (Sedan și Touring) va fi echipat în standard cu apreciata cutie de viteze produsă de ZF.
 
Luna iulie 2018 va marca lansarea ediției speciale BMW Seria 1 Edition Metropolitan - versiune ce oferă în standard sistemul de navigație Business, sistemul Park Distance Control cu senzori de parcare față/spate, cameră pentru marșarier și recunoaștere a semnelor de circulație, precum și un instrumentar de bord cu funcționalități extinse.
 
BMW Seria 5 va putea fi configurat în varianta specială de culoare Frozen Dark Silver metallic pentru exterior, în timp ce noul M5 va primi versiunea Frozen Marina Bay Blue metallic.
 
BMW Seria 7 va primi noi posibilități de configurare grupate sub umbrela diviziei Individual, pe lista acestora numărându-se tapițerii din piele Merino sau un plafon personalizat. Lista nuanțelor de vopsea pentru exterior a fost la rândul său extinsă.
 
Noul BMW i8 Roadster va primi un pachet aerodinamic ce include un splitter frontal compus din două elemente și un eleron spate integrat discret în linia caroseriei.
 
Nu în ultimul rând, Plug-in Hybridul 530e iPerformance își va putea alimenta bateriile cu ajutorul noului încărcător wireless ce se montează cu ușurință pe podeaua garajului. Astfel, bateria sistemului hibrid se va putea încărca complet în circa 3 ore.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: