Știri

AMG GT3 Edition 50 - un model exclusivist dedicat colecționarilor

Fotocredit: 

Mercedes-AMG
AMG GT3 Edition 50
 
Aniversarea a 50 de ani de istorie AMG aduce și iubitorilor de mașini dedicate circuitelor un model cu totul special. Botezat AMG GT3 Edition 50 și dezvăluit weekendul acesta la Nurburgring, automobilul de curse va fi fabricat în doar cinci exemplare.
 
Vopsit într-o nuanță aparte de gri "condimenatată" cu inserțiile speciale negre ce găzduiesc inscripțiile "50 YEARS AMG" și "50 YEARS OF DRIVING PERFORMANCE", exclusivistul AMG GT3 Edition 50 își arată imediat genele din motorsport grație nenumăratelor elemente din fibră de carbon regăsite la tot pasul în ansamblul caroseriei. Suplimentar un sistem special de evacuare oferă atât sunetul familiar weekendurilor de competiție de pe cele mai faimoase circuite ale lumii, dar și performanțe crescute prin eliminarea restrictorului utilizat deobicei în curse.
 
Interiorul nu se depărtează câtuși de puțin de atmosfera "îmghesuită" a unei mașini de competiție însă vine să ofere o doză de exclusivism prin inserțiile din fibră de carbon, utilizarea culorii "real black" sau a cusăturilor argintii pe volan și centurile de siguranță. Acestea din urmă găzduiesc inscripțiile "50 YEARS OF DRIVING PERFORMANCE", în timp ce pe praguri este afișat numărul exemplarului din ediția specială - "Edition 50 - 1 of 5".
 
Fiecare dintre cei cinci fericiți viitori posesori va primi alătrui de mașină câte o husă specială dedicată ediției, dar și un ceas Ingenieur Chronograph Sport Edition "50th Anniversary of Mercedes‑AMG" furnizat de IWC Schaffhausen.
 
Opțional Mercedes-AMG poate oferi proprietarilor de AMG GT3 Edition 50 un instructor de pilotaj ce îi poate ghida spre o mai mare experiență de condus pe circuit în cadrul unor evenimente special organizate.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: