Știri

Toyota a dezvăluit noua Corolla Sedan

Fotocredit: 

Toyota
Noua Toyota Corolla Sedan 2019
Toyota a dezvăluit astăzi noua Corolla Sedan - versiune ce vine să completeze familia best seller-ului japonez, ajunsă acum la cea de-a 12-a generație. 
 
Cu un design exterior diferit de cel afișat de "surorile" Hatchback și Touring Sports, noua Corolla Sedan păstrează liniile estetice ale predecesoarei sale. Evident, nu lipsesc upgrade-uri semnificative atunci când vine vorba de desenul blocurilor optice și al părții frontale.
 
Construită pe baza platformei tehnice TNGA (Toyota New Global Architecture), noua Corolla Sedan vine cu o ofertă de spațiu interior mai mult decât generoasă, grație ampatamentului ce măsoară 2.700 de mm. Ies rapid în evidență display-ul central de 7 inch și ecranul digital de 10 inch ce înlocuiește ceasurile de bord analogice.
 
Clienții vor putea alege noua Corolla Sedan în două versiuni de motorizare: 1.6 litri benzină (132 CP, cuplată la o cutie de viteze manuală sau la una de tip CVT) sau 1.8 Hybrid (122 CP).
 
Noua Toyota Corolla Sedan dedicată pieței europene va fi fabricată în Turcia și va ajunge la dealeri în primul trimestru din 2019.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: