Știri

Tesla va începe producția pentru Model 3 în vara acestui an

Fotocredit: 

Tesla
Tesla Model 3 - startul productiei in iulie 2017
 
Tesla ar putea începe producția mult așteptatului Model 3 în luna iulie 2017, conform unui document oficial semnat de Elon Musk. În scrisoarea trimisă către acționarii companiei sunt raportate și rezultatele financiare din ultimul trimestru al anului trecut, materializate prin pierderi de 121 de milioane de dolari.
 
Veștile legate de Model 3 indică așadar startul producție în vara acestui an, într-o cadență ce ar trebui să ajungă în toamnă la 5.000 de unități pe săptămână. Din 2018 însă, noua Tesla Model 3 ar trebui să se asambleze în 10.000 de exemplare săptămânal.
 
Optimismul lui Elon Musk atunci când vine vorba de startul producției pentru Model 3 se bazează, printre altele, și pe faptul că cel mai mic model din gama Tesla va fi și mai ușor de asamblat, dat fiind faptul că în componența sa nu intră atât de multe repere ca în cazul Model S sau Model X. CEO-ul companiei americane dă drept exemplu utilizarea unui singur ecran pe planșa de bord, spre deosebire de cele două montate pe modelele deja existente.
 
Prețul de start pentru Tesla Model 3 se învârte în jurul sumei de 35.000 de dolari, în SUA, versiunea de bază promițând o autonomie de circa 300 de km.
 
Sursa: Carscoops
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: