Știri

Prezenţa BMW la Salonul Auto de la Detroit 2015

Fotocredit: 

BMW
BMW M6 Coupe, BMW Seria 6 Gran Coupe, BMW Seria 6 Convertible
Pe 12 ianuarie 2015, BMW va deschide noul sezon auto prin prezentarea unei game de produse noi în cadrul Salonului Internaţional Auto din America de Nord (NAIAS), ce va avea loc la Detroit.
 
O prezenţă obişnuită în calendar încă din 1907, evenimentul cunoscut iniţial ca Salonul Auto de la Detroit are o lungă tradiţie în USA. Anul acesta va fi pentru a 27-a oară când este prezent în calendarul internaţional şi peste 200 de expozanţi vor fi prezenţi la COBO Center de pe Râul Detroit pentru a-şi expune cele mai noi produse în faţa audienţei. Cu începere din 1989, peste 18 milioane de oameni au vizitat salonul. Programul pentru public va avea loc în perioada 17-25 ianuarie.
 
La Detroit vor fi sărbătorite premiere mondiale ale noilor BMW Seria 6 Cabriolet, Coupé şi Gran Coupé, precum şi ale noilor modele de înaltă performanţă BMW M6 Coupé, BMW M6 Cabriolet şi BMW M6 Gran Coupé. În cadrul NAIAS, aceste vor fi acompaniate de modelele revoluţionare BMW i şi de serviciile inovatoare ce cuprind universul electromobilităţii. În premieră va fi prezentat prototipul unui modul de propulsie pentru sisteme cu pile de combustie pe hidrogen. Iar BMW ConnectedDrive va demonstra tehnologia pentru actualizarea automată , „over-the-air”, a hărţilor.
 
Noile BMW Seria 6 Cabriolet, BMW Seria 6 Coupé li BMW Seria 6 Gran Coupé: trei atleţi veritabili înnobilează clasa de lux

Un punct de atracţie al standului BMW la ediţia 2015 a Detroit Motor Show va fi premiera mondială a noii game BMW Seria 6. Combinaţia între performanţe sport, confortul călătoriei, ambianţă luxoasă a interiorului şi dotări cu echipamente inovatoare îşi pune amprenta asupra gamei BMW Seria 6. Dezvoltarea superioară a puterii, rafinamentul impresionant şi eficienţa exemplară sunt calităţi împărtăşite de toate motoarele disponibile pentru noile BMW Seria 6 Cabriolet, BMW Seria 6 Coupé şi BMW Seria 6 Gran Coupé. Gama de motorizări constă dintr-un propulsor V8 pe benzină, care oferă 330 kW/450 CP, un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, de 235 kW/320 CP şi unul diesel, cu şase cilindri dispuşi în linie, ce oferă 230 kW/313 CP. Toate motoarele beneficiază de tehnologia BMW TwinPower Turbo, dezvoltată în cadrul strategiei BMW EfficientDynamics, îndeplinesc standardele EU6 privind emisiile şi sunt combinate standard cu o transmisie sport Steptronic cu opt trepte. Ca alternativă pentru transferul puterii către puntea spate, noile variante ale modelelor BMW Seria 6 pot fi comandate cu sistemul inteligent BMW xDrive de tracţiune integrală.
 
Noile BMW M6 Coupé, BMW M6 Cabriolet şi BMW M6 Gran Coupé: dinamică, eficienţă şi exclusivism din partea vârfului de gamă

Un alt punct de atracţie la Detroit va fi premiera mondială a noilor modele BMW M6. BMW M6 Coupé, BMW M6 Cabriolet şi BMW M6 Gran Coupé permit ca BMW M GmbH să-şi reafirme poziţia de lider în segmentul de lux al automobilelor de înaltă performanţă. Modelele deja prezente pe piaţă au stabilit noi standarde prin echilibrul perfect între putere, eficienţă, agilitate, confort şi lux, calităţi specifice modelelor M. Acum, noua gamă BMW M6 este pregătită să scrie un nou capitol al acestei poveşti de succes. O parte din merite revin gamei extinse de dotări standard (care include faruri LED), interiorului de ultimă oră cu display central fără ramă şi consola centrală în design black panel, dar şi posibilităţilor mai multe de personalizare prin noi culori pentru exterior, noi nuanţe de piele, varianta de echipare integrală cu piele cu cusături contrastante şi accentele stilistice în nuanţa elegantă negru crom. Totodată, motorul V8 turbo de 4,4 litri oferă, deopotrivă, performanţe extraordinare şi eficienţă remarcabilă. Acest propulsor high-tech dispune de tehnologia M TwinPower Turbo - impresionantă şi inovatoare - şi dezvoltă 412 kW/560 CP.
 
Mobilitatea viitorului: BMW i oferă servicii suplimentare pentru a completa BMW i3 şi BMW i8

După succesul înregistrat la lansarea modelului electric BMW i3 şi a modelului sport plug-in hybrid BMW i8, BMW i îşi extinde gama de servicii care pun accentul pe fiecare aspect al electromobilităţii şi le lansează la nivel internaţional. Prin BMW i3 şi BMW i8, BMW i oferă clienţilor nu doar variante de automobile electrice, ci şi produse complementare de anvergură pentru ca automobilele să ofere servicii pe termen lung. ChargeNow, de exemplu, este un serviciu de încărcare şi plată care se bucură de o extindere continuă - datorită adăugării de noi staţii de încărcare rapidă - şi care acceptă roaming internaţional. Conducătorii BMW i care depind de un loc permanent de parcare cu facilitate de încărcare vor găsi o soluţie adecvată în ParkNow LongTerm, în timp ce serviciul ParkNow bazat un portal on-line şi aplicaţie pentru smartphone ajută conducătorii să găsească un loc de parcare atunci când au nevoie. ParkNow oferă soluţii de parcare în sute de oraşe din America de Nord şi poate filtra rezultatele căutărilor în funcţie de preţ, distanţă şi disponibilitatea serviciilor precum staţii de încărcare şi spălătorii. DriveNow oferă opţiunea de car-sharing pentru peste 350000 de clienţi abonaţi în SUA şi Europa, iar acum este pregătită o nouă extindere la nivel internaţional. În cele din urmă, proiectele-pilot "Second Life" din SUA, Germania şi China permit ca bateriile litiu-ion de la automobile BMW i să fie utilizate ca dispozitive staţionare de stocare a energiei după ce şi-au încheiat ciclul de viaţă pe şosea.
 
Întotdeauna la zi datorită conectivităţii inteligente: hărţi de navigaţie actualizate prin reţelele de telefonie mobilă

Cu actualizarea automată şi regulată a hărţilor din sistemul de navigaţie, BMW îşi consolidează poziţia de principal furnizor la nivel mondial de servicii bazate pe internet în automobil. Actualizarea are loc "over the air" (prin intermediul reţelei de telefonie mobilă), utilizându-se un card SIM integrat în automobil. Această soluţie inovatoare, care nu implică taxe de licenţă sau tarife de transfer de date din partea clienţilor, este o parte a noii generaţii a sistemului de navigaţie Professional. Sistemul se actualizează regulat de mai multe ori pe an atunci când o versiune nouă a hărţii devine disponibilă. Această actualizare este instalată convenabil şi complet automat. Actualizări regulate înseamnă că nu va exista nici o întârziere până când utilizatorii pot folosi cel mai nou soft de hărţi, ceea ce reprezintă condiţia de bază pentru o experienţă impecabile de navigaţie.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: