Știri

Polestar a prezentat noile pachete de performanță dedicate seriei Volvo S60/V60

Fotocredit: 

Volvo
Volvo S60/V60 Polestar 2018
Polestar a dezvăluit cele mai noi versiuni de performanță dedicate modelelor Volvo S60 și V60, divizia deținută acum în totalitate de constructorul suedez transferând cu această ocazie elemente dezvoltate în WTCC (Campionatul Mondial de Turisme) pe automobile de stradă.
 
Mai concret, versiunile 2018 ale noilor Volvo S60 și V60 optimizate de Polestar sunt echipate cu elemente aerodinamice din fibră de carbon aplicate barelor față/spate și pragurilor laterale, fiind totodată adăugat un eleron fabricat din același material. Fibra de carbon este utilizată și la fabricarea capacelor oglinzilor laterale, iar imaginea exteriorului este completată de un set de jante din aliaj cu un design special.
 
Clienții vor avea la dispoziție și o nouă nuanță de vopsea pentru exterior - Bursting Blue Metallic.
 
Interiorul are parte doar de câteva modificări discrete, printre care se numără o nouă tapițerie a scaunelor, cusături cu ață albastră și inscripții "Polestar".
 
Tehnic, noua generație S60/V60 Polestar beneficiază de modificări ce au atins "peste 250 de componente", pe lista acestora numărându-se amortizoarele reglabile Ohlins sau discurile de frână Brembo cu diametrul de 371 de mm. 
 
Sub capota modelelor va sta același motor 2.0 turbo capabil să furnizeze 370 de CP și 470 de Nm cuplu motor maxim, valori ce permit o accelerație de la 0 la 100 de km/h în 4.7 secunde, dacă vorbim de Volvo S60 Polestar. V60 este cu o zecime de secundă mai lent.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: