Știri

Opel Corsa va putea fi configurat și în versiunea sportivă S

Fotocredit: 

Opel
Noul Opel Corsa S
 
Opel a dezvăluit noua Corsa S, versiune cu evidente valențe sportive ce ar trebui să mulțumească pretențiile clienților pentru care varianta OPC este deja mult prea radicală.
 
Astfel, noul Opel Corsa S preia motorizarea 1.4 turbo de la fratele mai mic Adam S, propulsorul oferind 150 de CP și 220 Nm cu motor maxim. Valorile de putere și cuplu permit o acelerație de la 0 la 100 de km/h în 8.9 secunde, viteza maximă oprindu-se la 207 km/h. Pentru comparație, Corsa OPC este propulsată de o unitate de 1.6 litri ce oferă 210 CP și poate sprinta 0-100km/h în doar 6.8 secunde.
 
Performanțele motorului de sub capota noii Corsa S sunt completate de un pachet estetic OPC ce include un spoiler inferior aplicat barei față, praguri laterale, un difuzor de aer spate, eleron de mai mari dimensiuni montat în partea superioară a hayonului, o evacuare cromată sau jante din aliaj ușor pe 17 inch.
 
Interiorul se remarcă prin scaunele sport Recaro îmbrăcate în piele la care se adaugă un volan sport cu partea inferioară plată, pedalier din aluminiu sau elemente decorative vopsite în negru lucios.
 
Configurată în varianta de caroserie cu trei uși, Corsa S costă în Germania 18.400 de euro, cu 6.400 de euro mai puțin față de prețul de bază pentru Corsa OPC. Versiunea în cinci uși costă cu circa 700 de euro mai mult.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: