Știri

O nouă imagine face lumină asupra interiorului noii Tesla Model 3

Fotocredit: 

---
Tesla Model 3 - interior
 
Dacă exteriorul noii Tesla Model 3 ne este cunoscut din toate unghiurile, nu același lucru se poate spune despre interior. O nouă imagine publicată ieri pe internet vine însă să facă lumină și la acest capitol, evidențiind stilul minimalist pe care îl va promova cel mai mic sedan din portofoliul americanilor.
 
Mai este cale lungă până când Tesla va lansa în producție noul Model 3, constructorul american fiind foarte zgârcit în a ne prezenta mai multe detalii concrete legate de cum va arăta modelul de serie. În ciuda acestui fapt, peste 400.000 de clienți din întreaga lume au fost dispuși să lanseze o pre-comandă ce implică și un depozit de 1.000 de dolari, fără a putea "pipai" măcar mașina.
 
Noua imagine apărută în mediul on-line ne înfățișează detalii importante ale habitaclului, acolo unde singurele elemente de "control" sunt volanul și imensul display tactil din mijlocul planșei de bord. Lipsesc orice altfel de butoane sau comenzi, fiind absente din peisaj până și gurile de ventilație ale sistemului de climatizare.
 
Ceasurile de bord clasice se pare că sunt înlocuite de un sistem Head-Up Display, care va proiecta informațiile esențiale pe parbriz, în vâmpul vizual al șoferului. Ca și în cazul Model S, toate funcțiile mașinii vor fi controlate prin intermediul imensului ecran tactil, amplasat pe orizontală de această dată.
 
Încă nu se știe dacă imaginea de mai sus reprezintă chiat forma finală a arhitecturii interiorului noii Tesla Model 3, nefiind excluse schimbări mai mici sau mai mari.
 
Sursa: Electrek
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: