Știri

Noul Citroen C3 poate fi comandat și în România. Iată lista de prețuri și de dotări

Fotocredit: 

Citroen
Noul Citroen C3 - preturi Romania
 
Trust Motors, importatorul oficial al mărcii Citroen în România, a publicat prețurile noului Citroen C3, valabile pentru țara noastră. Astfel, cel mai ieftin C3 din noua generație costă 10.600 de euro, TVA inclus, în versiunea 1.2 PureTech 68 CP și nivel de echipare de bază, LIVE.
 
Prezentat în vara anului trecut, noul Citroen C# va putea fi comandat acum în România în două versiuni de motorizare pe benzină PureTech de 1.2 litri, aspirate, de 68 sau 82 de CP și în alte două variante diesel BlueHDi de 1.6 litri, care dezvoltă 75 sau 100 de CP. Toate motoarele sunt cuplate la o cutie de viteze manuală, cu cinci sau șase trepte, motorizările BlueHDi oferind și un sistem de tip Stop/Start. Din luna mai 2017 noul C3 va putea fi comandat și în varianta 1.2 PureTech turbo, de 110 CP și care va veni în standard cu o cutie de viteze automată EAT6.
 
Cel mai ieftin Citroen C3 diesel costă 12.700 de euro, în versiunea 1.6 BlueHDi 75 și nivel de echipare LIVE.
 
Clienții vor putea alege între trei niveluri de echipare - LIVE, FEEL și SHINE, nivelul de bază oferind cam toate dotările de care un client nu foarte pretențios are nevoie, printre ele numărându-se aer condiționat manual, radio cu 4 boxe, Bluettoth și USB, geamuri electrice față, închidere centralizată cu telecomandă, computer de bord, tempomat, ABS, ESP, șase airbaguri și lumini de zi. Nivelul imediat următor, FEEL, aduce climatizare automată, sistem de infotainment cu ecran tactil de 7 inch sau oglinzi reglabile și încălzite electric, iar nivelul superior SHINE aduce dotări precum senzorii de lumină și de ploaie, geamurile electrice față/spate, plafonul în două culori sau sistemul AIRBUMP, consacrat de C4 Cactus.
 

Îți place Auto-TestDrive și vrei să cumperi ceva de la eMAG?

Dă click pe logo-ul de mai jos 
și vei susține acest site!

Lista completă de prețuri, dotări standard și opționale o puteți descărca de AICI.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: