Știri

Noul BMW X4 - primele imagini şi detalii

Fotocredit: 

BMW
Noul BMW X4
 
BMW a prezentat astăzi versiunea de serie a noului X4, model care se bazează tehnic pe platforma fratelui mai mic X3, fiind, pe înţelesul tuturor, cam ce este X6 pentru X5.
 
Noul BMW X4 nu diferă foarte mult de conceptul prezentat în premieră anul trecut la Salonul Auto de la Shanghai, diferenţe mici putându-se observa la blocurile optice , precum şi la barele faţă/spate care nu mai sunt chiar atât de "exotice".
 
Comparativ cu X3, şoferul şi pasagerul din faţă stau cu 20 de mm mai jos în noul X4, lucru care combinat cu forma banchetei spate, gândită să ofere două locuri individuale confortabile, accentuează caracterul de coupe al noului SAV bavarez.
 
Viitorii clienţi pentru noul X4 pot alege între şase motoare, trei pe benzină şi alte trei diesel, cu puteri cuprinse între 184 şi 313 CP. Toate propulsoarele poartă emblema BMW EfficientDynamics şi respectă norma de poluare EURO6. Cumpărătorii pot opta între o cutie de viteze manuală, cu şase rapoarte sau una automată Steptronic cu opt trepte.
 
Interiorul noului X4 nu iese din linia promovată în ultimii ani de BMW, planşa de bord fiind dominată de ecranul sistemului ConnectedDrive, care include din ce în ce mai multe funcţii de control pentru nenumăratele sisteme de siguranţă pasivă şi de multimedia.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: