Știri

Nissan Navara Trek-1° - o nouă ediție specială limitată pentru legendarul pick-up japonez

Fotocredit: 

Nissan
Nissan Navara Trek-1°
 
Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Bruxelles ediția specială Navara Trek-1°, botezată după longitudinea la care se află deșertul Navarre din nordul Spaniei, cel ce a dat și numele deja legendarului pick-up japonez.
 
Urmând a fi fabricat în doar 1.500 de exemplare, Nissan Navara Trek-1° va fi oferit doar în versiunea de caroserie Double Cab, iar cei ce-l vor alege vor beneficia de o listă de dotări suplimentare ce va completa deja bogatul nivel de echipare Tekna, pe care este construită ediția specială.
 
Astfel, caroseria exterioară este decorată cu un set de bare vopsite în negru, jantele din aliaj au dimensiunea de 18 inch, iar acoperișul benei , fabricat dintr-un plastic special finisat în negru sau alb poate fi ridicat extrem de ușor cu ajutorul a două amortizoare plasate în lateral. Bena vine dotată și cu un set adițional de plase de amarare, gândite special pentru asigurarea lucrurilor transportate.
 
Lista dotărilor opționale cuprinde scaune îmbrăcate în piele, încălzite pentru șofer și pasagerul față, scaunul șoferului reglabil electric pe opt direcții, trapă, dar și un diferențial blocabil.
 
Clienții vor putea comanda noul Navara Trek-1° în două culori, la alegere - Pearlescent White sau Black Metallic. În privința motorizărilor, ediția specială poate fi configurată alături de clasicul propulsor diesel twin-turbo de 2.3 litri, care vine în două versiuni de putere - 160 sau 190 CP. Cuplul motor este trimis la toate cele patru roțile prin intermediul unui performant sistem de tracțiune integrală. În standard este oferită o cutie de viteze manuală, opțional fiind disponibilă una automată, cu șapte trepte, însă doar pentru motorizarea de 190 de CP.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: