Știri

Mercedes-Benz G-Class primește două noi ediții speciale

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
G Class-Designo Manufaktur Exclusive  Edition
 
Mercedes-Benz a pregătit două noi ediții speciale dedicate legendarului G-Class, începutul lunii mai urmând a marca introducerea în configurator a versiunilor "designo manufaktur Edition" și "Exclusive Edition".
 
Prima dintre cele două ediții - "designo manufaktur" - va putea fi aleasă alături de versiunile de motorizare G 350 d și G 500 și pune accentul pe o puternică personalizare estetică materializată prin elemente vopsite în negru, atât la exterior cât și la interior. Astfel, exteriorul noului G-Class designo manufaktur Edition se remarcă prin grila radiatorului, capacele oglinzilor laterale, ornamentele laterale și capacul roții de rezervă vopsite în negru, listă la care se adaugă jantele din aliaj pe 19 inch cu design AMG și vopsite la rândul lor în negru.
 
Interiorul pune accentul pe aceeași temă coloristică, ieșind în evidență scaunele îmbrăcate în piele nappa, volanul AMG Performance, elementele vopsite în negru lucios, dar și cusăturile contrastante roșii. Consola centrală găzduiește inscripția "designo manufaktur Edition".
 
Alături de soluțiile alese pentru personalizare sunt oferite în standard și trei pachete extrem de generoase de dotări - Exclusive, Sport și Chrome - fapt pentru care prețul ediției speciale duce în jos prețul mașinii cu circa 24% față de un model standard dotat comparabil. Prețurile valabile în Germania sunt de 109.878 de euro pentru G 350 d designo manufaktur Edition și respectiv 121.683 de euro pentru G 500 designo manufaktur Edition.
 
Versiunea "Exclusive Edition" este dedicată însă variantelor de top Mercedes-AMG G 63 și G 65 și personalizează exteriorul cu elemente cromate, din fibră de carbon sau elemente specifice AMG. Nu lipsesc de pe lista acestora benzile decorative AMG sau jantele din aliaj ușor pe 21 de inch. Alături de opțiunile normale de culoare pentru exterior, clienții ce aleg "Exclusive Edition" vor putea bifa nuanța specială monza grey magno, cu finisaj mat.
 
La interior se remarcă tușele de culoare bi-colore, completate de elemnte finisate AMG Carbon sau în negru lucios.
 
Prețurile anunțate pentru cele două versiuni sunt de 163.125 de euro în cazul lui G 63 "Exclusive Edition" și de 287.658 de euro atunci când vine vorba de G 65 "Exclusive Edition".
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: