Știri

Mercedes-Benz a dezvăluit interiorul noului G-Class

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz G-Class 2018 - interior
 
Mercedes-Benz a prezentat primele imagini oficiale cu interiorul noului G-Class, legendarul SUV german urmând a fi dezvăluit în premieră mondială, într-o nouă generație, în luna ianuarie 2018 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.
 
Se remarcă astfel noua arhitectură de organizare a interiorului ce va fi utilizată și de viitoarea generație Mercedes-Benz A-Class, constructorul din Stuttgart dorind să aplice pe viitor noua "rețetă" estetică și de ergonomie pentru toate modelele sale din portofoliu.
 
Domină imaginea planșei de bord cele două ecrane de mari dimensiuni pe care vor fi afișate toate informațiile sistemului de infotainment, dar și cele necesare șoferului pentru a conduce în siguranță. Volanul cu noua formă de organizare a butoanelor și gurile de ventilație rotunde sunt alte două repere pe care le vom vedea de-acum înainte pe tot mai multe modele Mercedes-Benz.
 
Evident, nu puteau să lipsească elementele specifice lui G-Class, pe lista acestora numărându-se cele trei butoane dedicate setărilor diferențialelor sau mânerul de susținere plasat pe planșa de bord în dreptul pasagerului din dreapta. Toate elementele utilizate la interior sunt intens și atent testate în sesiuni de rulare pe muntele din preajma fabricii unde se asamblează G-Class în Austria, simbolul calității și durabilității fiind reprezentat de o etichetă "Schöckl" plasată la baza montantului B.
 
Mercedes-Benz G-Class - Schockl badge
 
Nu vor lipsi de la interiorul noului G-Class materialele de cea mai bună calitate - lemnul, pielea sau fibra de carbon fiind "ingredientele" de bază atunci când vine vorba de configuratorul dedicat. Vor exitsa două pachete de top în materie - Exclusive Interior și Exclusive Interior Plus, precum și pachetul AMG Line.
 
Noua generație Mercedes-Benz G-Class va plusa serios și la capitolul spațiului interior. Iată doar câteva dintre reperele ce-l diferențiază de modelul precedent:
 
Spațiul pentru picioare (față): + 38 mm
Spațiul pentru picioare (spate): + 150 mm
Spațiul pentru umeri (față): + 38 mm
Spațiul pentru umeri (spate): + 27 mm
Spațiul pentru coate (față): + 68 mm
Spațiul pentru coate (față): + 56 mm

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: