Știri

Honda Civic Tourer Active Life - un concept destinat iubitorilor ciclismului

Fotocredit: 

Honda
Honda Civic Tourer Active Life Concept
Honda a pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt un concept bazat pe Civic Tourer. Denumit Active Life Concept, studiul propus de Honda vrea să pună și mai tare în lumină spațiul record oferit de versiunea break a Civic-ului precum și versatilitatea de care dă acesta dovadă.
 
Astfel, conceptul Honda Civic Tourer Active Life utilizează cei 1.668 de litri oferiți de portbagaj prin rabatarea banchetei spate pentru a  monta un suport pentru două biciclete. Suportul include și un braț rabatabil ce poate fi folosit pentru reparații mecanice în teren. Seria de accesorii adăugată conceptului mai include o pompă de aer, o lampă cu lumină montată pe interiorul hayonului precum și o mini-băncuță retractabilă, lucruri ce fac din Civic Tourer Active Life un automobil ideal pentru entuziaștii ciclismului. Pe acoperișul mașnii este montat un portbagaj cu formă aerodinamică, în care se pot căra alte accesorii specifice - căști, pantofi etc.
 
Exteriorul pune în valoarea silueta aerodinamică a noului Civic Tourer, prin folosirea unei combinații de culori compusă dintr-un albastru special ce trece în gri inchis în partea inferioară și un acoperiș argintiu. Bara spate modificată și jantele de aliaj pe 18 inch completează imaginea unui automobil ce denotă dinamism.
 
Interiorul este pus în evidență de tușele de albastru regăsite în cusăturile de pe volan sau schimbătorul de viteze, plafonul fiind în varianta pe negru, specific modelelor Sport sau Type R. Scaunele combină tapițeria din piele cu cea din piele întoarsă, partea din mijloc fiind decorată cu o bandă din carbon și dungi albastre.
 
Sub capota conceptului stă un motor diesel 1.6 i-DTEC, același care a marcat recent un nou record mondial GUINNESS în materie de consum.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: