Știri

Eveniment - designul noului BMW X6 explicat de Tommy Forsgren

Fotocredit: 

Auto-TestDrive
Tommy Forsgren - designerul BMW X6
BMW Group România a organizat astăzi un eveniment special al cărui invitat a fost şi mai special - designerul suedez Tommy Forsgren, om ce  a semnat designul exterior al noului BMW X6
 
Locaţia aleasă pentru eveniment a fost în interiorul Halelor Carol, un loc cu o atmosferă aparte ce a pus uimitor de bine în lumină siluetele noilor X6 şi Seria 2 Cabriolet, maşini ce au asigurat fundalul vizual al evenimentului.
 
Scopul întâlnirii cu participanţii la eveniment a vrut să apropie lumea celui care performează ca şi designer şef la BMW DesignWorks USA de curiozităţile omului "de rând" care doreşte să afle ce stă la baza liniilor unui model de serie.
 
Printr-o amabilitate şi o modestie ieşite din comun, Tommy Forsgren ne-a vorbit despre sutele de ore de muncă adunate de-a lungul ultimilor cinci ani, perioadă în care, vă vine să credeţi sau nu, s-a muncit la crearea designului final al noului X6.
 
Finalul prezentării l-a găsit pe Tommy aşezat la planşeta de desen, acolo unde ne-a dezvăluit mici secrete din lumea magicienilor designului.
 
Tommy Forsgren are o experienţă de peste 10 ani în cadrul BMW DesignWorks USA, compania specială a BMW Group care se ocupă cu design industrial. Pe parcusul acestei perioade, a semnat designul pentru o serie de produse precum yachturi, trenuri sau chiar logoul BMW i.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: