Știri

BMW a dezvăluit noul M340i xDrive Sedan

Fotocredit: 

BMW
BMW M340i xDrive
 
BMW va prezenta la Los Angeles noul M340i xDrive Sedan - cea mai puternică versiune dezvoltată până în acest moment pentru noua generație Seria 3. Cu aproape 380 de CP sub capotă și o sumedenie de tehnologii "semnate" BMW M GmbH, noul M340i va putea fi comandat în Europa începând cu luna iulie 2019.
 
Responsabil de propulsia noului model este un motor M TwinPower Turbo în șase cilindri, de 3.0 litri, capabil să livreze 374 de CP și 500 Nm cuplu motor maxim - valori mai mari cu 48 CP și respectiv 50 Nm față de cele furnizate de vechea sa specificație. Noile cifre de putere și cuplu permit o accelerație de la 0 la 100 de km/h în doar 4.4 secunde, senzațiile dinamice fiind amplificate de sunetul evacuarii amplificat prin intermediul unor supape speciale atunci când șoferul selectează modurile de rulare SPORT și SPORT+.
 
Cuplul motor este livrat către toate cele patru roți prin intermediul unei cutii de viteze automate Steptronic sport cu 8 rapoarte ce oferă și un program Launch Control. Mai mult, noul BMW M340i xDrive este dotat și cu un diferențial electronic M Sport.
 
Divisia M GmbH s-a implicat în mod direct în dezvoltarea suspensiilor și sistemului de frânare, noul model garantând astfel prestații dinamice de invidiat.
 
Oferta dotărilor tehnice este completată de un pachet estetic special gândit.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: