Știri

BMW a anunțat o serie de noutăți ce vizează modelele sale actuale

Fotocredit: 

BMW
BMW - noutati primavara 2018
 
BMW a anunțat o serie de noutăți legate de gama sa actuală de modele, primăvara lui 2018 urmând a marca introducerea de noi tehnologii sau motorizări, dar și extinderea listei de dotări standard pentru Seria 5 Sedan și Touring.
 
Astfel, tehnologia BluePerformance - dedicată reducerii emisiilor de NOx - va fi introdusă în standard pe toate modelele diesel din Seriile 1,2,3 și 4, dar și pe BMW X1 xDrive18d și sDrive18d. Complexul sistem amintit mai sus utilizează un SCR (Selective Catalytic Reduction) de ultimă generație ce "se hrănește" cu AdBlue.
 
BMW se ocupă și de îmbunătățirea emisiilor de noxe pentru motoarele sale TwinPower Turbo pe benzină, anunțând pentru luna martie 2018 introducerea în standard pe și mai multe modele a sistemului de filtrare a gazelor de eșapament deja implementat pe modelele 220i Coupe, 230i Coupe, dar și pe noile X3 xDrive20i și xDrive30i. Modelele ce vor primi noua tehnologie sunt BMW 420i și 430i Coupe, BMW X1 sDrive18i și i8 Coupe.
 
Totodată, BMW X3 va putea fi configurat alături de versiunea de motorizare diesel 2.0 TwinPower Turbo ce livrează 231 de CP și 500 Nm cuplu motor maxim. Noul BMW X3 xDrive25d va fi echipat în standard cu o cutie Steptronic în opt rapoarte și va putea accelera de la 0 la 100 de km/h în 6.8 secunde. Consumul mediu anunțat este cuprins între 5.8 și 6.1 l/100km, în funcție de mărimea anvelopelor utilizate. La rândul său noul BMW X3 M40i va primi din luna aprilie un diferențial M Sport, dar și instrumentarul de bord Sensatec.
 
Cutia de viteze Steptronic cu opt trepte va echipa în standard și mai multe modele BMW, pe lista acestora apărând din luna martie 2018 BMW 320d xDrive (Sedan, Touring și GT), BMW 420i xDrive Coupe, BMW 430i xDrive Coupe și BMW 420d xDrive Gran Coupe.
 
Noile BMW Seria 5 Sedan și Touring vor primi pe lista de dotări standard sistemul Park Distance Control (cu senzori de parcare față/spate), faruri de ceață cu LED și antifurt pentru jante. Noul Seria 5 Sedan va avea în standard și cotiera pentru bancheta spate.
 
BMW Seria 5 2018
 
Tot începând cu luna martie 2018 toate modelele BMW vor putea fi controlate cu ajutorul smartphone-ului grație unui update adus tehnologiei ConnectedDrive. Astfel, funcția Remote Service va permite afișarea informațiilor legate de statusul mașinii, dar și activarea/dezactivarea farurilor și a ventilației. Tot cu ajutorul teefonului vor putea fi încuiate sau descuiate ușile.
 
BMW ConnectedDrive remote Services
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: