Știri

Iulie 2018 - BMW a actualizat listele de prețuri pentru modelele importate în România

Fotocredit: 

BMW
BMW - lista preturi iulie 2018
 
BMW România a actualizat listele de prețuri pentru toate modelele importate la noi în țară, ajustările de preț fiind însoțite de o serie însemnată de upgrade-uri tehnice și la nivelul dotărilor de serie sau opționale.
 
Astfel, toate modelele BMW cu motor pe benzină sau în configurație plug-in hybrid sunt echipate în standard cu un filtru de particule, cutia de viteze Steptronic cu opt rapoarte devine dotare standard pentru și mai multe modele Seria 1, Seria 3, Seria 4 și Seria 5, în timp ce BMW Seria 5, Seria 6 GT și Seria 7 vor putea fi configurate în noi variante de culoare sau de finisări pentru interior.
 
Totodată, aproape întreaga gamă de modele diesel BMW beneficiază de un performant sistem de tratare a gazelor de eșapament dezvoltat sub denumirea BluePerformance. Sistemul include un convertor catalitic SCR cu rezervor de AdBlue - tehnologie ce permite motorizărilor BMW să respecte normele de poluare Euro 6d-TEMP.
 
Gama motorizărilor de pe noile BMW X3 și X4 a ajuns să cuprindă un total de șapte unități, prin adăugarea versiunilor X3 M40d (326 CP și 680 Nm cuplu motor maxim) și X4 xDrive30d (265 Cp, 620 Nm cuplu motor maxim).
 
Noul BMW X2 este disponibil de-acum în versiunea Model Advantage Plus, ce include un pachet bogat de dotări: hayon electric, scaune sport pentru șofer şi pasagerul faţă, sistem de asistenţă la parcarea cu spatele (PDC), aer condiționat automat, pilot automat, lumini de ceaţă LED, faruri LED cu conţinut extins și sistem de spălare faruri inclus, ornamente BMW Individual Shadow Line, capitonaj plafon BMW Individual antracit și jante din aliaj uşor Double-spoke pe 18". prețul pachetului ajunge la 3.684 de euro, TVA inclus (avantaj client de 29%).
 
Transmisia Steptronic cu opt trepte va fi dotare standard pe modele precum 120i, M140i, 320i, 330i și 340i. Pe listă se adaugă și versiunile 420i, 430i și 440i, dar și varianta 520d.
 
Lista noutăților pentru vara lui 2018 cuprinde și un pachet aerodinamic oferit pentru i8 Coupe și i8 Roadster, acesta putând fi achiziționat contra sumei de 700 de euro (TVA inclus).
 
Iată și lista completă de prețuri pentru toate modelele BMW importate în România (versiune iulie 2018):
 
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: